Team

A38A4229 Mijn naam is Jannie Bosma, geboren op 12 februari 1987 en woon in Burgum. Samen met Sjoukje Bijker-van der Wal ben ik eigenaresse van Kapsalon Style & Beauty.

Ik vind het heel erg leuk om het kappersvak uit te oefenen en neem graag de tijd om klanten advies te geven. Het is super om te zien dat mensen na een behandeling blij en tevreden de deur uit gaan! Daar doe je het allemaal voor! De afwisseling in het vak is heerlijk, jong en oud komen in onze kapsalon en hierdoor is er geen dag hetzelfde.

Mijn werkdagen zijn: dinsdag, woensdagochtend, vrijdag en zaterdag.

Mijn naam is  Sjoukje Bijker-van der Wal, geboren op 28 maart 1987 en woon in Burgum. Samen met Jannie Bosma heb ik Kapsalon Style & Beauty opgericht.

Ik vind het heel leuk om in mijn vak met mensen in gesprek te gaan en ze daarbij te adviseren! Het is heerlijk om een eigen zaak te hebben en voor advies wat extra tijd te nemen. Een metamorfose is een echte uitdaging voor mij!

Mijn werkdagen zijn: dinsdagmiddag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Wij vormen samen met onze medewerkers een geweldig team. Resultaten waar we trots op zijn. Met veel enthousiasme werken we samen om het beste resultaat voor onze klanten te behalen.

Graag stellen wij onze kanjers aan jullie voor.

A38A4283 Dit is Petra Bakker

Geboren op 19 april 1993 en ze woont in Hurdegaryp.

Creatief zijn met haar is helemaal Petra’s ding. Ze is heel goed in het opsteken van lang haar. Hierin kan ze haar creativiteit helemaal kwijt. Petra heeft een visagie cursus gevolgd. Dus heb je een feestje of een trouwerij? Petra kan zowel haar als make up verzorgen.

Dit is Daniëlle

Zij vindt het leuk afwisselende behandelingen te verzorgen en dus ook bij verschillende klanten. Mannen een nieuw, hip en trendy kapsel geven is aan Danielle wel toevertrouwd. Danielle heeft ook veel ervaring met het knippen van kinderen. Zij heeft het in zich om kinderen op hun gemak te stellen.