Kapsalon Style & Beauty = ‘Kapsalon Van Het Jaar’!

Kapsalon Style & Beauty deed mee aan de verkiezing leukste kapsalon van het jaar, en won daarbij eerst de gemeente ronde met 266 stemmen.
Waarna de provinciale ronde volgde die ze glansrijk wonnen met 502 stemmen en een gemiddeld cijfer van 9,02!
De kapsalon werd onder andere beoordeeld op ‘klantvriendelijkheid’ en ‘sfeer en gezelligheid’.

Maandag 5 november zijn in utrecht de winnaars van de awards bekend gemaakt en uitgereikt. Ze moesten zich samen met de andere 11 winnende provincies presenteren voor een vakjury, en werden door hen verkozen tot leukste kapsalon van Nederland.

‘De verkiezing leukste kapsalon van het jaar begon voor ons als een leuke uitdaging, nadat we de gemeenteronde hadden gewonnen waren we aangenaam verrast! Toen we ook nog de provinciale ronde wonnen kon het voor ons niet meer stuk! Vol spanning zijn we afgereisd naar Utrecht. We hadden niks te verliezen want we waren al verkozen tot leukste kapsalon van Friesland, des te groter was de blijdschap toen we ook nog door de vakjury verkozen werden tot leukste kapsalon van Nederland! We zijn super trots op ons team, en willen ook onze klanten heel erg bedanken dat ze de moeite hebben genomen om op ons te stemmen. Aldus Sjoukje en Jannie ‘

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak!

Bekijk hier het verslag van Omrop Fryslân